Vad kostar ett Taklyft?

  • Inläggsförfattare:
  • Inlägget publicerat:januari 12, 2024
  • Inläggskategori:Uncategorized

Vi önskar att det fanns ett rakt och enkelt svar, men det beror på. Vi behöver att du ger oss lite mer uppgifter för att vi ska kunna ge dig ett preliminärt pris och sedan ritning och kompletterande uppgifter för en första indikativ offert. Enklast så fyller du i formuläret här på hemsidan, så återkommer vi till dig inom ett par arbetsdagar.

För din trygghet som kund hos oss är det värt att notera att i vårt pris ingår uppmätning av huset, bygglovsritningar, konstruktionsritningar, statistiska beräkningar av laster, demontering av det gamla taket samt stommontering av den nya takvåningen. Fönster ingår enligt överenskommelse. Betongtakpannor levereras löst. Grundmålad profilpanel ingår. Färdigställandeförsäkring samt 10-årig Nybyggnadsförsäkring ingår. Eventuella tillval som kupor och takfönster tillkommer. Priset är inklusive moms. För specificerad förteckning över ingående tjänster och material i leveransen ladda ner vår Leverans och materialbeskrivning.