Före och efter

Förverkliga din husdröm
med ett Taklyft!

Genom att bygga på en ny våning förändras ditt hus både på utsidan och insidan. Många passar på att byta fönster och byta panel även på undervåningen i samband med taklyftet. Oftast uppfattas slutresultatet som ett helt nytt hus, med nytt utseende, en ny planlösning och en hel massa ny boyta. Har du funderingar eller frågor, tveka inte att kontakta oss  eller gör en intresseanmälan så får du mer information och en prisindikation på ett taklyft från oss.

Nedan kan du själv ser förvandlingen några hus gått genom vid taklyft. Genom att dra dubbelpilen (mitt i bilden) fram och åter kan du se hela resultatet.

 

Rött, enplanshus med mansardtak och förhöjt väggliv, före taklyftet.Vitt, tvåplanshus med förhöjt väggliv, efter taklyftet med ny takvåning.

Mansardtak, Älvsjö.

Gult, enplanshus med mansardtak i vinkel, före taklyftet.Grönt, tvåplanshus efter taklyftet med ny takvåning.

Mansardtak i vinkel, Älvsjö.

Vit, enplanshus med mansardtak, före taklyftet.Vit, tvåplanshus med sadeltak, efter taklyftet med ny takvåning.

Helvåning med sadeltak, Älvsjö.

Vitt, enplanshus med vinkel och sadeltak, före taklyftet.Tvåplanshus med vinkel och sadeltak, efter taklyftet med ny takvåning.

Helvåning med vinkel och sadeltak, Älvsjö.

Blått, enplanshus med sadeltak, före taklyftet.Vitt, tvåplanshus med sadeltak, efter taklyftet med ny takvåning.

Sadeltak med flera kupor, Billdal.

Gul, enplanshus med sadeltak och kupa, före taklyftet.Gul, tvåplanshus med sadeltak och kupa, efter taklyftet med ny takvåning.

Helvåning med sadeltak och kupa, Ekerö.

Tegelhus med sadeltak, före taklyftet.Tvåplanshus med sadeltak, efter taklyftet med ny takvåning och utbyggnad av vinkel.

Sadeltak. Samtidig utbyggnad av vinkel. 

Grått, enplanshus med mansardtak och kupa, före taklyftet.Brunt, tvåplanshus med mansardtak och kupa, efter taklyftet med ny takvåning.

Mansardtak med kupa, Hissingsbacka.

Vitt, enplanshus med sadeltak, före taklyftet.Vit, fullvåning med sadeltak, efter taklyftet med ny takvåning.

Helvåning med sadeltak, Ingarö.

Vitt, enplanshus med sadeltak och kupa, före taklyftet.Vitt, tvåplanshus med sadeltak och kupa, efter taklyftet med ny takvåning.

Sadeltak med kupa, Kungsbacka.

Vitt, enplanshus med sadeltak och fasadfönster, före taklyftet.Vitt, tvåplanshus med sadeltak och fasadfönster, efter taklyftet med ny takvåning.

Sadeltak, fasadfönster. Önnered.

Enplanshus i mörkt trä med sadeltak i plåt, före taklyftet.Tvåplanshus i trä med sadeltak i plåt, efter taklyftet med ny takvåning.

Sadeltak med plåt. Onsala.

Vitt, enplanshus, mansardtak med kupa, före taklyftet.Vitt, tvåplanshus, mansardtak med kupa, efter taklyftet med ny takvåning.

Mansard med kupa, Sollentuna.

Enplanshus i tegel med sadeltak, före taklyftet.Tvåplanshus i tegel med sadeltak, efter taklyftet med ny takvåning.

Helvåning i tegel med sadeltak, Spånga.

Rött enplanshus med sadeltak, före taklyftet.Rött, tvåplanshus med sadeltak och flera utbyggnader, efter taklyftet med ny takvåning.

Helvåning med sadeltak, flera utbyggnader, Uppsala.

Vitt, tegelhus med sadeltak och mindre kupa, före taklyftet.Vitt, tvåplanshus med sadeltak och mindre kupa, efter taklyftet med ny takvåning.

Sadeltak med mindre kupa, Vallda.

Vitt, enplanshus före taklyftet.Vit, fullvåning med balkong, efter taklyftet.

Helvåning med balkong, Västervik.

Rött, enplanshus med sadeltak i vinkel, före taklyftet.Röd, fullvåning med sadeltak i vinkel, efter taklyftet med ny takvåning.

Helvåning med sadeltak i vinkel, Vikleby.