0120 - 45 13 65 info@taklyft.se

Åtvidabergshus har tillverkat TAKLYFT sedan 80-talet

I husfabriken på Stora Örsätter har det producerats takvåningar och hus i decennier. Idag tillverkas här utfackningsväggar, takstolar, kupor, takkassetter samt väggblock till småhus, flervåningshus – och TAKLYFT. Här arbetar cirka 100 mycket rutinerade medarbetare i modern och flexibel 10 000 kvm produktionsmiljö. Utöver privatkunder som köper TAKLYFT levererar vi till Sveriges största och mest kvalitetskrävande byggföretag .

Känna dig trygg vid köp av takvåning från TAKLYFT

När avtal har tecknats och den nya takvåningen har utformats och konstruerats efter din och din familjs behov och önskemål börjar tillverkningen i Åtvidabergsfabriken. Takvåningarna produceras inomhus för att garantera jämn och hög kvalité. Produktionen utvecklas och rationaliseras ständigt för att effektivisera montaget. På så sätt hålls byggkostnaden nere.

Många fördelar att välja TAKLYFT

Väljer du TAKLYFT som leverantör av din nya takvåning får du möjlighet till:

  • Fast pris – inga obehagliga överraskningar
  • Kvalitetssäkrad konstruktion
  • Skräddarsydd lösning för just ditt hus om det är tekniskt genomförbart
  • Mycket kort montagetid (eliminerar risken för fuktskador vid regnväder)
  • Brett tillbehörsprogram – takfönster, takkupor, balkonger, glaspartier m.m.
  • Snabb och säker leverans

Åtvidaberghus är ISO-certifierat av A3CERT, Sveriges ledande certifieringsorgan som certifierar mot samtliga standarder och föreskrifter.

TMF är en arbetsgivar- och branschorganisation för svensk trä- och möbelindustri. Förbundet är medlem i Föreningen Svenskt Näringsliv och ändamålet är att stärka svensk trä- och möbelindustri.