Vad kostar ett Taklyft?

  • Inläggsförfattare:
  • Inlägget publicerat:oktober 12, 2020
  • Inläggskategori:Uncategorized

Vi önskar att det fanns ett rakt och enkelt svar, men det beror på. Vi behöver att du ger oss lite mer uppgifter för att vi ska kunna ge dig ett preliminärt pris och sedan ritning och kompletterande uppgifter för en första indikativ offert. Enklast så fyller du i formuläret här på hemsidan, så återkommer vi till dig inom ett par arbetsdagar.

Vår erfarenhet säger dock att en ny takvåning från Taklyft, till en normalvilla på ca 100 kvadratmeter kostar från ca 800.000SEK. Då ingår bland annat uppmätning av huset, bygglovsritningar, konstruktionsritningar, statistiska beräkningar av laster, demontering av det gamla taket samt stommontering av den nya takvåningen. Fönster ingår enligt överenskommelse. Betongtakpannor levereras löst. Grundmålad profilpanel ingår. Färdigställandeförsäkring samt 10-årig Nybyggnadsförsäkring ingår. Eventuella tillval som kupor och takfönster tillkommer. Priset är inklusive moms. För specificerad förteckning över ingående tjänster och material i leveransen ladda ner vår Leverans och materialbeskrivning.